Palm прашец: заявление, коментари, полезни свойства

Палма е растение, което се среща в топлите страни. У нас това дърво расте само в южните райони. Въпреки това, за ползите от дланта на цветен прашец не се знае много отдавна. Palm прашец съдържа в себе си набор от витамини, микроелементи, както и естествен антибиотик. Много често на този продукт се използва при лечение на заболявания на сексуалната сфера, тъй като съдържа връзката, е близко по състав с женски хормони.

Palm прашец

Когато закупите палма прашец?

Обикновено го продават в арабските страни, но сега продукт може да закупите в магазините на пчеларството. Моля, обърнете внимание на цвета и консистенцията на продукта. Той трябва да има бял цвят, без примеси на прах и отломки.

Палма прашецът в началото на март, чрез разклащане на съцветия дърво. Събирането се извършва само от мъжките дървета, тъй като именно те дават високо качество на продукта.

Как да си вземат лекарството?

Предписват палма прашец по една чаена лъжичка преди всяко хранене, това е 3-4 пъти. Деца дозата се понижава. Заслужава да се отбележи, че продуктът не причинява алергии, така че може да се използва от кърмещи майки за насищане на организма с витамини и микроелементи.

Продуктът може да се използва при лечение на захарен диабет и други заболявания на ендокринната система

Показания за използване на дланта прашец:

  • безплодие при мъже и жени;
  • импотентност;
  • намаляване на сексуалното желание;
  • фригидност;
  • намалява имунитета;
  • нарушения в работата на СЧ;
  • хипертония;
  • чести настинки.

В период на епидемия от вируса на грип също трябва да се засилят защитните функции на организма. За този продукт приемат 3-4 пъти на ден. Най-добре е лъжица вещества се потопите в устата си и да пиете чаша вода. Децата трябва да приготвите суспензията. За тази длан прашец се смесва с лъжица вода или мляко.

Какъв хормон съдържа длан прашец?

Учени арабските страни, редица изследвания, които доказват наличието в състава на продукта естроген. Това е женски хормон, който стимулира растежа затворен тип на фоликула в яйчника. Така че длан прашец е ефективна при ановуляторных цикли, когато не узрява яйцеклетка.

Моля, обърнете внимание, ако имате хиперплазия на ендометриума или эстрогензависимая тумор, струва си да се въздържат от ядене вещества. Свойства на лекарството могат да влошат проблема.

Как да приемате продукта при мъжки стерилитет?

Лекарството се предписва при слаба подвижност на сперматозоидите. Palm прашец увеличава скоростта на сперматозоидите и намалява образуването на мъжките полови клетки с деформациями. Благодарение на това се увеличават шансовете си да заченат здраво бебе. Двойката, която иска да имат дете, трябва да вземе палма прашец заедно независимо от това, при кой от търговците в такива проблеми.

Много често палма прашец предписват при импотентност и намаляване на сексуалното желание. В състава на този продукт съдържа вещества, укрепването на сексуалното желание. Освен това, лекарството помага при менопауза и нарушения на менструалния цикъл.

Продуктът намалява горещи и подобрява здравето на жената. Ползи лекарства неоспорим, защото вещество помага да се отървете от много заболявания без приложение на хормони и антибиотици, които се отразява негативно на работата на черния дроб и бъбреците. Отзиви доказателства за ефективността на вещества, освен това, той ниска цена.

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *